Zvaničnici bliski Putinu naredili da mu se izmet uzima na analizu nekoliko puta sedmično

Ruski zvaničnici bliski Putinu moraju da rade testove predsjednikove stolice nekoliko puta sedmično, kažu upućeni u Moskvi.

“Svi smo čuli za ekstremnu budnost cjelokupnog okruženja predsjednika Rusije prema njegovom zdravlju. Međutim, briga za tijelo prve osobe dostigla je novi nivo – ako su ranije zaposleni koji su se sastajali s Vladimirom Putinom morali da odsluže dvonedjeljni karantin, sada više puta sedmično rade i testove stolice “, piše telegram kanal Baza, pozivajući se na svoje izvore.

Kako navodi kanal, mnogi zaposleni su primorani da provedu gotovo cijelu godinu u karantinu. Dakle, među zaposlenima Putinove administracije ima ljudi koji su prošle godine “odslužili” više od 150 dana karantina.

Podsjetimo, sarkazam i zajedljivi komentari ispunili su društvene mreže nakon sastanka Putina i Makrona. Na pregovorima su sjedili jedan naspram drugog za ogromnim stolom, jer je Makron odbio da uradi PCR test na korona virus u Rusiji.

Putin se navodno plaši da se ne zarazi i umre. Strah od smrti za njega je postala prava paranoja. Poznato je da je dugi niz godina tražio tabletu za smrt. Svoju kćerku je imenovao za šefa programa za traženje eliksira besmrtnosti, izdvajajući milijarde dolara za istraživanje, piše Kavkaz Centar.

Mnogi insajderski izvori Moskve primjećuju Putinovu ekstremnu mentalnu nestabilnost, koja se manifestuje u njegovoj manijakalnoj ideji da na bilo koji način izbjegne smrt.

Kavkaz Centar/Ummet Press

Komentariši