Poštovani čitatelji, portal Ummet Press započeo je s radom u januaru 2019. godine, a prethodno je godinama bio zastupljen na mediskom polju pod drugim imenima, i sve do sada je opstajao zahvaljujući Allahu a potom dobrovoljnim prilozima nekoliko čitaoca koji su u njemu od samog početka prepoznali potencijal, vjerostojnost i jedinstven informativni pravac koji se razlikuje od svih ostalih na našem podneblju.

Na vaše priloge ne gledamo kao na sadaku nego investiciju koja na našem portalu osigurava kvalitetniji sadržaj, kontinuiranu i veću ažurnost, prijevode i obrade raznih islamskih videosnimaka te širenje naše administracije i virtuelne zajednice.

Također, kao vid bržeg prezentiranja najnovijih aktuelnosti iz islamskog svijeta u vidu kratkih blic vijesti, uz Allahovu pomoć nedavno smo pokrenuli i servis Ummet Danas.

Stoga, ukoliko volite Ummet Press i želite da bude još kvalitetniji, molimo vas da podržite naš rad. Cilj nam je da uz Allahovu i vašu pomoć budemo vodeći informativni portal među muslimanima balkanskog govornog područja.

Ummet Press potpuno je legalan i transparentan te ga je moguće podržati uplatom na banku, putem PayPala ili čak kriptovalutama. Za više informacija možete nam se javiti putem poruka na našoj facebook stranici ili na e-mail [email protected]

Pomozite nam da “..istinom suzbijamo laž..” (El-Enbija; 18)