Poštovani posjetioci,

Prošlo je osam mjeseci od kada je zaživio “Ummet Press”, zajednički projekat nekoliko ambicioznih ljudi koji nastoje u pravom svjetlu prezentirati informacije o stanju u muslimanskim zemljama. “Ummet Press” je objedinio nekoliko manjih stranica, a čitatelji su za kratko vrijeme prepoznali zalaganje, kvalitet te jedinstven informativni pravac zbog čeka je sam projekat dobio veliku podršku.

Naš sajt je u prvih osam mjeseci ove godine imao gotovo pola miliona posjeta, dok je videozapise koji su prošli kroz našu obradu, a koji su dijeljeni na socijalnim mrežama, pogledalo oko šest miliona ljudi.

Cilj nam je da postanemo regionalni medijski servis muslimana predan istini, koji će prenositi vijesti i izvještavati objektivno. Da bi realizirali ovaj projekat, nakon Allahove pomoći, potrebna nam je i vaša pomoć! Praćenje, prikupljanje, prevođenje i objavljivanje vijesti, te obrada intervjua i video klipova, iziskuje predani rad više ljudi, koji će poslu posvetiti svoj cjelodnevni angažman

“Ummet Press” do sada je opstao prije svega zahvaljujući Allahu, a potom vašoj dobrovoljnoj novčanoj podršci odnosno donacijama nekoliko muslimana čime je prevaziđen nedostatak resursa.

Danas obnavljamo svoj poziv na sufinansiranje projekta. Uplaćivanjem donacije pomoći ćete nam kvalitetnije da nastavimo svoj rad, čime ćete istovremeno pomoći uzdizanje istine!

Donacije možete poslati na naš PayPal račun, odonosno na PayPal e-mail [email protected]. PayPal također prihvata uplate i preko kartice, a vi sami određujete iznos kojeg želite donirati. Nijedan iznos nije beznačajan.

Donaciju je moguće poslati na naš devizni ili žiro račun, a oni koji preferiraju kriptovalute donaciju mogu poslati na naš BTC i ETH wallet. Za upute i potrebne informacije kontaktirajte nas na priloženi e-mail.

Molimo vas da na donacije ne gledate kao na vid sadake, već kao vid vašeg doprinosa u pomaganju i uzdizanju istine, zbog čega ćete, inšallah, biti nagrađeni od Gospodara svjetova!

Vaš UmmetPress tim

Zapratite nas na facebooku, instagramu i telegramu, budite uvijek u toku!